diumenge, 3 d’abril de 2016

Festa de la Unió 2016 - Promocions 10, 15, 20 i 25 anys.Benvolguts amics i amigues:

Una salutació cordial del president de la Junta en Pere Raurich, de  la directora titular de l’escola, la Sílvia de Gea i del director de l’obra, en Ramon Vera. Amb aquestes lletres volem animar a tots els antics  i antigues alumnes a participar en la festa de la Unió que tindrà lloc el proper divendres 15 d’abril de  forma preferencial per a les promocions de 10,15,20 i 25 anys. Animem  els qui formeu part d’aquestes promocions a acostar-vos per l’escola. Sí, encara que sembli mentida, ja han passat alguns anys! I han passat per tots, és clar! . Probablement trobant-vos amb alguns professors coneguts, que per a ells també el temps passa..

Ja ho sabeu, que aquesta casa salesiana és casa vostra. Els qui any rere any us trobeu regularment i els qui hi participeu més esporàdicament, tots i totes gaudiu amb el retrobament de companys i companyes del temps de la vostra estada en aquesta escola. No falteu, doncs, a aquesta festa que la Junta d’Antics Alumnes ja està preparant. La satisfacció de qui prepara una trobada festiva és que hi hagi una bona participació i es creï un bon ambient de festa.

Ja des d’ara us diem que sigueu benvinguts al que va ser escola, pati, casa i testimoni d’una part de les vostres vides. Ens farà moltíssima il·lusió tornar-vos a veure.

Fins aviat!

PROGRAMA DE LA FESTA DE LA UNIÓ DE L’ANY 2016. PROMOCIONS 10,15,20 I 25 ANYS:


Promocions de 15 i 25 anys: Divendres 15 d'Abril de 2016
20.00h. Recepció a porteria.
20.30h. Benvinguda a la nova Capella.
21.00h. Visita al col·legi.
21.30h. Al auditori:

  • Visionat d’imatges i material fotogràfic aportat per les diferents promocions.
  • Explicació projecte Alumni D. Bosco Salesians Mataró. 
  • Lliurament de recordatori de la trobada.
  • Pica-pica i comiat de la trobada.


President Junta Alumni  Salesians don Bosco Mataró. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari